Ce ochelari se potrivesc la o fata rotunda?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Fetele rotunde au frunti late, obraji plini si barbii rotunjite. O fata rotunda este identificabila usor datorita aparentei sale circulare si lipsei liniilor si a unghiurilor puternice. Cand alegi ochelarii pentru o fata rotunda, scopul trebuie sa fie acela de a adauga contrast curbelor naturale ale fetei. Trebuie evitate ramele care exagereaza curbele fetei. Adaugand contrast, poti face ca o fata rotunda sa para mai subtire si mai lunga.
O regula pentru persoanele cu o fata rotunda este sa aleaga ochelari care sunt mai mult lati decat inalti. Ramele mai ample creeaza iluzia unei fete mai subtiri. De asemenea, persoanele cu fete rotunde nu trebuie sa se teama sa poarte rame impodobite cu imprimeuri, culori aprinse, un model care scoate puternic in evidenta sprancenele – toate acestea adauga contrast fetei si o definesc foarte bine.
Nu in ultimul rand, ochelarii cu o punte nazala deschisa la culoare sau foarte subtire pot face ca ochii sa para mai mari. Iar aripioarele nazale ajustabile pot impiedica ramele sa atarne pe obrajii plinuti.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.