Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

1) In momentul in care va faceti un cont pe site, efectuati o comanda in magazinul online plasand o comanda ferma pentru produsul/produsele pe care le-ati pus in cosul de cumparaturi (apasand butonul „Cumparati”, dupa ce toate etapele procesului de comanda au fost parcurse). Noi va vom suna pentru a va confirma inregistrarea comenzii. Dupa ce va confirmam telefonic inregistrarea comenzii, contractul de vanzare – cumparare devine valid: dumneavoastra aveti obligativitatea de a plati produsele alese, iar noi avem obligativitatea de a face livrarea lor. Puteti vizualiza comenzile facute in contul dumneavoastra de client.

2) Preturile afisate pe site nu includ taxele de livrare. Transportul este gratuit pentru toate comenzile din Bucuresti si pentru comenzi de minim 250 Ron pentru clientii din afara Bucurestiului.

3) Preturile includ TVA.

4) Pretul de cumparare devine scadent in momentul in care a fost incheiat contractul de cumparare (in momentul in care comanda dumneavoastra a fost confirmata telefonic de noi).

5) Modalitatea de plata: Livrare personala si plata Cash pentru clientii din Bucuresti sau plata ramburs prin Fan Courier, pentru clientii din afara Bucurestiului.

6) Pentru clientii din Bucuresti:

Asiguram prezentari de ochelari la domiciliu.

Dupa montarea lentilelor, livrarea ochelarilor se face tot la domiciliu.

Transport GRATUIT.

7) Daca au loc intarzieri de livrare, veti fi anuntati in timp util.

8) Puteti returna produsele comandate in termen de 30 de zile.Termenul se calculeaza din momentul in care ne adresati o cerere scrisa de returnare a produselor si aceasta este aprobata si inregistrata de noi. Cererea se trimite pe emailul: 4ochelari@gmail.com.Pot fi returnate doar ramele de ochelari cu defecte de fabricatie sau ramele care au fost deteriorate pe perioada transportului catre dumneavoastra. Lentilele montate pe ochelari, personalizate pentru ramele și dioptriile dumneavoastră nu pot fi returnate.În cazul în care produsele au fost folosite sau deteriorate nu se accepta rambursarea lor. Returnarea produselor se face la adresa: Strada Ghita Serban, nr 14, Bucuresti. Banii va vor fi restituiti in termen de 30 de zile din momentul in care am primit cererea dumneavoastra de retur, precum si produsele returnate.

9) Va asiguram o perioada de garanție intre sase luni si doi ani, in functie de modelul ales. Perioada de garantie este specificata la fiecare produs in parte. Perioada de garanție începe din momentul in care marfa a fost expediata catre dumneavoastra. Nu oferim garanție in cazul in care produsele au fost deteriorate de dumneavoastra datorita utilizarii necorespunzatoare.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.