Ce ochelari se poarta in 2017?

Si in 2017 se poarta ochelarii cu design lejer si alura sportiva. Noile modele sunt multe, diversificate si foarte interesante.
Printre cele mai puternice tendinte se numara ramele subtiri de metal, rezistente, unisex si cat mai sobre. In 2017, acestea sunt pe primele pozitii pe lista pasionatilor de ochelari.
Cei care iubesc formele retro e posibil sa se orienteze spre modelele sub forma de aripa de fluture, “ochi de pisica” sau modele specifice anilor ’70.
Culori sobre sau mai vii?… Sa rezisti la o pereche noua de ochelari anul acesta va fi aproape imposibil!
Ochelari de vedere tip “aripa de fluture”
In 2017 se poarta  foarte mult ochelarii de vedere tip “aripa de fluture”. Au o forma conica – de la nas catre partea exterioara a lentilelor ramele cresc in mod progresiv, amintind de aripile unui fluture. Este o forma foarte des intalnita printre ochelarii de soare, iar in ultima vreme a inceput sa fie tot mai raspandita si printre ochelarii de vedere. Acest model se trage dintr-un filon al anilor ’70.
Alege-i daca: iti place ideea unei perechi de ochelari mari si originali care sa-ti asigure un look deosebit.
Ochelari de vedere tip “ochi de pisica”
 
In 2017 sunt la moda si ochelarii de vedere tip “ochi de pisica”. Este vorba despre faimosul model “cat-eye” al secretarelor din anii 40. E un model feminin si seducator, cu o linie curba alungita in partea exterioara.
Alege-i daca: esti in cautarea unui model puternic care sa-ti defineasca stilul sau daca pur si simplu iubesti moda retro.
Ochelari de vedere patrati
Nici ochelarii de vedere patrati nu lipsesc din trend in 2017. Au o forma dreptunghiulara mai mult sau mai putin definita, cu rame flexibile sau rigide. Marimea e variabila: pot avea dimensiuni foarte mari, medii sau mici.
Alege-i daca: pentru tine ochelarii de vedere sunt sinonimi cu seriozitatea si sobrietatea. Cei cu rama groasa asigura un efect garantat de persoana studioasa. Cei cu rama subtire asigura un efect mai delicat.
Ochelari de vedere rotunzi
In anul 2017 se poarta si ochelarii de vedere cu lentile rotunde si rame subtiri de metal.
Alege-i daca: te-ai plictisit de ramele traditionale si esti in cautare de ceva retro si in acelasi timp contemporan. Sunt printre modelele cele mai originale ale acestui an.
Ochelari de vedere Aviator:
Apartin unui cult reluat periodic de-a lungul anilor. Specificul lor este forma de picatura si o bara metalica mai mult sau mai putin proeminenta in partea de sus. Si acesti ochelari sunt foarte la moda in anul 2017. Ei reproduc modelele purtate de piloti, de unde si numele lor: “aviator”.
Alege-i daca: iti doresti sa urmezi tendintele acestui an si daca modelele care s-au purtat foarte mult de-a lungul timpului nu te sperie, ci din contra!
Va dorim un 2017 placut, cat mai in trend cu noile tendinte in materie de ochelari!
Daca vrei sa-ti alegi o pereche de rame la moda, viziteaza Magazinul online.