Pareri lentile progresive Essilor – Ce spun clientii nostri (III)

lentile progresive Essilor la un pret bun

Ionel M., 55 ani:

In urma cu jumatate de an mi-am luat ochelarii actuali, cu lentile progresive Essilor (Essilor Varilux S Series). Magazinul online 4 ochelari mi-a oferit o garantie de acomodare: mi s-a spus ca daca n-o sa ma obisnuiesc cu ochelarii progresivi, o sa primesc GRATUIT doua perechi de lentile normale, una pentru apropiere si una pentru departare. Asta m-a linistit.

Recunosc ca eram un pic trist ca am imbatranit, am devenit prezbiop si trebuie sa-mi iau doua perechi de ochelari. Am optat pentru o singura pereche de ochelari, cu lentile progresive Essilor.

Cand mi-am ales modelul, m-am gandit sa aleg un model mai performant, ca sa nu am probleme cu campul vizual sau cu tranziaia de la distanta la apropiere si invers. Sunt foarte multumit de modelul pe care l-am ales.

Acomodarea a durat maxim 10 minute. Pana-n ziua de azi, n-am avut niciun fel de probleme cu ei. Inca ma mai vait pe tema batranetii, dar de ochelari nu ma plang. Banuiesc ca sunt performanti pentru ca am ales unul dintre cele mai noi modele. Au costat ceva, dar nu regret nimic. 4ochelari, multumesc inca o data!

Alina S., 42 ani:

Mi-am luat primii ochelari cu lentile progresive (Essilor Varilux Physio 3.0) acum doi ani. Auzisem o gramada de povesti despre feluritele tipuri de lentile progresive si mi-era teama ca n-o sa ma acomodez cu ei. Dar m-am obisnuit cu ei in cateva minute. Sunt foarte multumita.