Care sunt cele mai bune lentile progresive?

Foarte multa lume isi doreste sa afle raspunsul la aceasta intrebare. Nu sustinem ca detinem adevarul absolut. Dar ne laudam cu o experienta bogata, de zeci de clienti bucuresteni care au cumparat lentile progresive Essilor de la noi si au fost foarte multumiti.

 

Dupa  parerea noastra, lentilele progresive Essilor sunt unele din cele mai bune lentile progresive care exista pe piata romaneasca la momentul actual.

 

Iata cateva motive:

  • Marca. E vorba de Essilor. O marca frantuzeasca prezenta in 70 de tari si care s-a impus si in Romania, datorita caliatii excelente a produselor sale.

Cand le spunem clientilor nostri ca le punem lentile Essilor, se relaxeaza si nu-si fac nicio grija. Marca Essilor e o garantie a calitatii, perfomantei si satisfactiei oamenilor care poarta astfel de lentile.

 

  • Essilor a fost inventatorul lentilelor progresive, in 1959. A fost cel care a avut acel Evrika genial, de a pune mai multe dioptrii pe o singura lentia, o inventie de care se bucura la momentul actual milioane de oameni din intreaga lume.

 

  • Essilor investeste bugete enorme in dezoltarea de noi tehnologii. Sunt preocupati sa asigure performante din ce in ce mai bune lentilelor progresive: un camp vizual cat mai larg, fara asa-zisul efect de valuri la miscarea stanga-dreapta a capului. Cel mai nou si mai performant model, Varilux X, lansat in 2017, are o tehnologie noua, Xtend, care rezolva un aspect delicat: vederea perfecta la distanta intermediara – o lungime de brat (lucru la birou/calculator). Acest model a fost premiat la cel mai mare salon de optica din lume: Silmo dOr, Paris 2017.

 

  • Experienta noastra: am vandut zeci de perechi de lentile progresive Essilor. incepand cu modelul cel mai simplu, Liberty New Edition, si terminand cu modelul cel mai performant, Varilux X. Nu a existat nici macar o singura persoana care sa nu se adapteze cu ei. Uneori, in procesul de adaptare, s-au confruntat cu mici provocari: a trebuit sa invete care e pozitia potrivita de stat in pat, in momentul in care vor sa se uite la Tv sau cum sa priveasca corect, sa vada bine scarile. Din experienta noastra, rata de acomodare cu progresivii Essilor este excelenta.

 

Ati purtat vreodata lentile progresive Essilor? Ce experiente ati avut cu ele?

Asteptam parerile si experientele voastre in comentarii. Hai sa descoperim impreuna raspunsul la aceasta intrebare importana: Care sunt cele mai bune lentile progresive?