Siguranta datelor dumneavoastra personale este importanta pentru noi.

Colectam, stocam si folosim datele dumneavoastre personale in acord cu legea GDPR, intrata in vigoare in 25 Mai 2018.

Datele dvs personale sunt solicitate in diverse situatii, cum ar fi:

  • Abonarea la Newslettere-le noastre
  • Crearea unui cont de client pe site, etc

Datele personale colectate prin intermediul contului de client vor fi folosite pentru a va expedia comenzile plasate pe site.

Datele personale colectate in urma abonarii la Newslettere vor fi folosite pentru trimiterea Newslettere-lor cu informatii comerciale sau diverse informatii utile despre produsele noastre.

Va puteti dezabona oricand de la Newslettere, prin apasarea butonului special de DEZABONARE prezent in fiecare Newsletter.

Pentru dezabonarea de la Newslettere sau pentru stergerea datelor dvs. personale din arhiva noastra puteti sa ne scrieti și la adresa de email 4ochelari@gmail.com

Un membru al echipei o sa va contacteze si o sa va confirme solutionarea cererii.

In plus fata de datele personale colectate prin metodele  menționate mai sus (abonare la Newsletter, creare cont client), putem colecta si informatii generale, non-personale despre dvs., folosind tehnologia “cookie”.

De asemenea, folosim serviciile Google Analytics pentru a evalua comportamentul vizitatorilor pe site-ul nostru.

Pentru mai multe informații despre Google Analytics accesati https://www.google.com/analytics

Niciuna dintre datele colectate prin intermediul Google Analytics nu contine date cu caracter personal (nume, prenume, adresa email, numar de telefon etc).

Nu colectam datele dvs  personale la simpla accesare a site-ului.

PFA Gheorghiu Pompiliu Florin este detinatorul unic si exclusiv al tuturor informațiilor colectate prin intermediul site-ului www.4ochelari.ro

Pentru informatii suplimentare privind Politica noastra de Confidentialitate ne puteti contacta la adresa 4ochelari@gmail.com