1)Pentru a comanda un produs din Magazinul nostru Online puteti:

– sa ne sunati la 0770.105.376 sau 0728.478.757

sau

– sa plasati o comanda direct in magazinul online. Pentru aceasta trebuie sa va creati un cont pe site. Dupa ce plasati o comanda online pentru produsul/produsele pe care le-ati pus in cosul de cumparaturi, noi o sa va sunam pentru a va confirma inregistrarea comenzii. Apoi contractul de vanzare – cumparare devine valid: dumneavoastra aveti obligativitatea de a plati produsele alese, iar noi avem obligativitatea de a face livrarea lor.

Puteti vizualiza comenzile facute in contul dumneavoastra de client.

2) Preturile afisate pe site nu includ taxele de livrare. Transportul este gratuit pentru toate comenzile din Bucuresti si pentru comenzi de minim 250 Ron pentru clientii din afara Bucurestiului.

3) Preturile includ TVA.

4) Modalitatea de plata: Livrare personala si plata Cash pentru clientii din Bucuresti sau plata ramburs prin Fan Courier, pentru clientii din afara Bucurestiului.

5) Daca au loc intarzieri de livrare, veti fi anuntati in timp util.

6) Puteti returna produsele comandate in termen de 30 de zile. Pot fi returnate doar ramele de ochelari cu defecte de fabricatie sau ramele care au fost deteriorate pe perioada transportului catre dumneavoastra. Lentilele montate pe ochelari, personalizate pentru ramele si dioptriile dumneavoastra nu pot fi returnate.in cazul in care produsele au fost folosite sau deteriorate nu se accepta rambursarea lor. Returnarea produselor se face la adresa: Strada Ghita Serban, nr 14, Bucuresti. Banii va vor fi restituiti in termen de 30 de zile din momentul in care am primit cererea dumneavoastra de retur, precum si produsele returnate.

7) Va asiguram o perioada de garantie intre sase luni si doi ani, in functie de modelul ales. Perioada de garantie este specificata la fiecare produs in parte. Perioada de garantie incepe din momentul in care marfa a fost expediata catre dumneavoastra. Nu oferim garantie in cazul in care produsele au fost deteriorate de dumneavoastra datorita utilizarii necorespunzatoare.